10 jaar geleden hebben de eerste bestuursleden Stichting Boerderij van Nambikay opgericht in Zwolle. De eerste activiteiten waren net opgestart in Sri Lanka op Farm of Nambikay. Waar rijstvelden waren is nu een kleinschalige biologische boerderij en guesthouse. Waar eerst alleen rijst gezaaid en geoogst werd, wordt nu uitgedeeld: gastvrijheid, kennis, groente en fruit, planten, nieuwe technieken, zorg voor de ander, kleinschalige ondersteuning waar nodig. Een plek om in wat we doen en wie we zijn hoop en Gods liefde te delen.

10 jaar van ontwikkelen en nieuwe initiatieven, tegenvallers en zegeningen. Het team van Farm of Nambikay en Uthayan hebben dit samen kunnen vieren, met herinneringen ophalen, God danken voor Zijn zorg en zegen, en met taart.

Twee werkers van het eerste uur, het huidige team en de feestelijke taart.

We willen graag het woord geven aan Detje de Vries, één van de oprichters van de stichting, en met hart en kunde 10 jaar betrokken geweest als bestuurslid:

Bij de start van Farm of Nambikay had ik hoop. Hoop dat we samen de mensen die getroffen zijn door de burgeroorlog kunnen helpen om weer een redelijk normaal leven te leiden en vooral de hoop niet te verliezen. De hoop die God ons wil geven als wij ons vertrouwen op Hem stellen.

De boerderij heeft in de afgelopen 10 jaar veel mensen hoop gegeven: de mensen die geholpen konden worden door projecten, de werkers op de boerderij, het bestuur in Nederland en natuurlijk Uthayan en Jakolien met hun gezin.

Door bestuurslid te zijn van de boerderij heb ik ervaren dat God werkt ook onder moeilijke omstandigheden. Er zijn veel moeilijke momenten geweest op de boerderij, maar steeds weer mochten we zegen ervaren en kwam er een positieve wending. En steeds weer hoop voor de mensen in het door mij zo geliefde land. We hebben het als gezin als bijzonder ervaren dat we de boerderij in 2016 konden bezoeken.

Ik wens Farm of Nambikay heel veel geluk, zegen en hoop! Ik hoop de boerderij weer een keer te kunnen bezoeken in de toekomst.
Many blessings!

We zijn dankbaar voor zegen, voor gebed, meedenken, support, zorg, giften en fondsen. Nieuwsgierig hoe het er nu uit ziet op de boerderij? Bekijk het korte filmpje op: Boerderij van Nambikay | Een hoopvolle toekomst voor Sri Lanka.

Hartelijke groet, bestuur Stichting Boerderij van Nambikay en Uthayan & Jakolien Meas

P.S. wil je een cadeautje geven? Hoeft niet, maar mag natuurlijk altijd: NL19TRIO 0197 6091 63 t.n.v. Stichting Boerderij van Nambikay. Donatie via de website is ook mogelijk: https://nambikay.org/hoe-kan-ik-helpen/