Help ons

U kunt ons helpen door gebed. In het bijzonder kunt u bidden voor de mensen op Sri Lanka. We verwachten onze hulp van God. We zijn uiteraard ook erg blij als u ons financieel wilt steunen. Uw ondersteuning en gift is zeer nodig en wordt erg gewaardeerd.

U kunt geld overmaken op rekening NL19 TRIO 0197.6091.63  t.n.v. Stichting Boerderij van Nambikay te Zwolle. Dit kan door zelf een eenmalige of periodieke (maand/kwartaal/jaar) overboeking via uw bank te regelen.

Ook kunt u ons ondersteunen met een Periodieke Gift voor een periode van 5 jaar. Hiervoor ontvangt u een extra belastingvoordeel. Informatie hierover treft u HIER aan.

Via iDeal kunt u gemakkelijk en veilig een gift naar ons overmaken. Vul hieronder het bedrag in en u wordt vervolgens naar uw eigen bank doorgestuurd. Na afloop van de banktransactie komt u weer op deze pagina terug.

We zijn een ANBI-erkende stichting en uw gift is dus aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Stichting Boerderij van Nambikay is bij de KvK in geschreven onder nummer 57630763, Kamer van Koophandel te Zwolle.


 
Doneer € -