Op 16 september 2022 was het een geweldige ontmoetingsavond vol muziek samen met zo’n 150 bezoekers.

Vanaf 19.30 uur was de inloop, waarbij de regen even een spelbreker leek te worden.
De zaal was tot een gezellige sfeervolle ruimte omgetoverd, met de oranje en groene kleuren van Boerderij van Nambikay. Om 20.30 uur werd iedereen welkom geheten door Tonie Welmers, voorzitter van Stichting Boerderij van Nambikay.

Harm Haga, Bram Veldkamp en Tonie Welmers waren met elkaar de initiatiefnemers voor de muzikale avond, een idee dat ruim 1,5 jaar geleden in coronatijd ontstond. We misten al die tijd de ontmoeting met elkaar en deze avond zou daar verandering in kunnen brengen. Uiteindelijk konden de initiatiefnemers afgelopen voorjaar starten met de voorbereidingen.

De aanwezigen werden eerst verrast met een nieuwe promotiefilm van Boerderij van Nambikay. De film geeft een mooi beeld van wat er tot nu toe is bereikt op de boerderij, met onder meer uw steun.
Daarna mocht de gelegenheidsband van Bram Veldkamp starten met diverse Top2000 nummers.
Deze nummers kwamen onder meer voorbij: ‘With a little help from my friends’ van Toto, ‘You Say’ van Lauren Daigle, ‘Give a little bit’ van Supertramp, ‘The best’ van Tina Tuner en ‘Sultans of swing’ van Dire Straits. Er was een geweldige sfeer, en wat hebben we een ongelofelijk muzikaal talent onder onze jongeren en ouderen.

Aan het eind van de avond mochten Uthayan en Jakolien een cheque in ontvangst nemen met de voorlopige opbrengst van deze avond: € 5084,-
We willen alle sponsoren bedanken en ook alle extra giften van de bezoekers van deze muziekavond.
Een fantastische opbrengst voor de boerderij.

De band sloot de muzikale ontmoetingsavond af met het prachtige lied Angels van Robbie Williams.