A hopeful future for Sri Lanka

‘Nambikay’ is Tamil for hope. Through Farm of Nambikay we wish to contribute to a hopeful future of people in the war-torn area of Sri Lanka. Farm of Nambikay has a Christian identity, and is based on biblical values like hope, grace, love, faith, justice, compassion, positive well-being, uniqueness of each individual and serving others.

News

geboorte van een geitje

Zoals jullie in de eerdere blog hebben gelezen zijn we in de zomerperiode drie weken op de boerderij van Nambikay geweest. Wat waren het heerlijke weken en wat was het goed om alles van zo dicht bij mee te mogen maken. Daniel heeft vaak geholpen bij de geiten.

read more…

een zomer op de boerderij en een verrassing

Deze zomer zijn we als gezin 3 weken op de boerderij geweest. Dit was voor ons de eerste keer dat we als gezin op de boerderij hebben geslapen. Zo fijn om gesprekken te hebben gehad met alle teamleden en veel mooie mensen te hebben ontmoet.

read more…

dankbaar: de ziekte van de geiten is voorbij

Deze keer beginnen we met goed nieuws: er is geen ziekte meer onder de geiten. We zijn God hier dankbaar voor. Om ziektes van buitenaf te voorkomen is het team druk bezig om een eigen voedsel voorraad op te bouwen voor de geiten, zodat de geiten op het terrein van de boerderij kunnen blijven en er zo duidelijkheid is over de voeding die ze binnenkrijgen.

read more…

Op deze locatie bevindt zich Boerderij van Nambikay.