Wauw, wat was de dag van het benefietconcert een prachtige dag! Prachtig concert, de zang en woorden over hoop raakten ons hart. In de pauze en na het concert was het enorm gezellig, genieten van elkaar, de lekkere hapjes en de Sri Lankaanse sfeer.

Dankjulliewel Grace & Glory, workshoppers, bezoekers, de vele vrijwilligers, sponsoren en organisatieteam! Dankzij jullie ervaren we zegen. Zegen voor elkaar, zegen voor Boerderij van Nambikay. Ook enorm dankbaar voor de opbrengst, minimaal EUR 3.750!! Dit gaan we gebruiken voor aanschaf van 10 extra zonnepanelen. Hiermee gaan de energiekosten enorm omlaag, kan de boerderij zelfs energie terugleveren, en is er hierdoor meer winst waardoor meer kwetsbare gezinnen geholpen kunnen worden via de kleinschalige projecten!  

Bestuur Boerderij van Nambikay en Uthayan & Jakolien Meas