Benefietconcert van Grace & Glory voor Boerderij van Nambikay op 25 januari 2020

Heel veel zin heb ik in deze dag!

Vandaag gaan we samen zingen, zingen voor de Heer en voor Boerderij van Nambikay.

Vanaf 13.30 uur mogen wij als workshoppers ons melden in de Fontein. Een paar weken geleden hebben we de in te studeren nummers thuis gestuurd gekregen en deze gaan we nu samen zingen. Onder leiding van Talitha Nawijn gaan we beginnen en het klinkt direct al verrassend goed. Een aantal leden van Grace & Glory zingen ook mee ter ondersteuning. Wat is het leuk om te doen! Om 16.30 uur stoppen we en gaan we samen eten. Het is gezellig samen.

We zien dat een heel aantal mensen al druk bezig is met de voorbereidingen van het benefietconcert vanavond. We kunnen muntjes kopen en met deze muntjes kunnen we ’s avonds allerlei lekkers kopen:

Indiase thee, Sri Lankaanse thee, baklava, Syrische hapjes, oliebollen, kniepertjes, poffertjes. Ook maakt iemand prachtige tekeningen van henna op je handen. De opbrengst van alles is voor Boerderij van Nambikay.

’s Avonds met het concert is het heerlijk samen zingen. Uthayan verteld over zijn droom en hoe hij deze gedeeld heeft met anderen en dat de droom nu werkelijkheid is geworden. Wat een prachtig en aangrijpend verhaal. In verbinding met elkaar kunnen we elkaar helpen. God brengt ons samen. We zingen liederen van hoop en vertrouwen en weten dat we gekend zijn door onze God.

In de pauze wordt er flink van al het lekkers gekocht en geproefd en is er veel ruimte voor ontmoeting, gezelligheid en samen praten. Hierna gaan we weer verder met het concert. We zingen de longen uit ons lijf en met het hart op de tong. Als laatste lied zingen we nóg een keer het lied ‘One day’. Op een dag wordt alles nieuw, zal er geen rouw en tranen meer zijn.

Het was wat mij betreft een dag met een gouden randje. Mooi om samen onze kwaliteiten in te zetten voor Boerderij van Nambikay!

Eline Jonker