Nu de bouw en de aankleding van het guesthouse bijna helemaal is afgerond, is deze nu ook te boeken via de airbnb site. De eerste gasten hebben we al mogen verwelkomen.

Zo heeft het management team van ZOA Sri Lanka een paar dagen en nachten in het guesthouse vergaderd, dit was inclusief eten en drinken. Ze waren positief over het plekje! Met hun tips verbeteren we het guesthouse. Ook hebben we twee andere gasten mogen verwelkomen via onze contacten, ook van een Duitse gast kregen we een positieve reactie.

Er zijn nog wel een aantal dingen die gebeuren moeten bij het guesthouse, namelijk het afwerken van de trap en we zijn nog op zoek naar een oplossing voor het hoge kalkgehalte van het water. Ook moeten de zonnepanelen nog komen. Dit zullen er 12 worden, iets minder dan in eerste instantie, omdat de kosten van bouwmaterialen omhoog zijn gegaan. We willen graag duurzaam zijn, en hopen dat we met giften later 12 extra zonnepanelen kunnen plaatsen.

Nu we zo’n mooi guesthouse hebben, willen we in 2020 de Timothy Leadership Training op de boerderij aanbieden voor christenen die gemotiveerd zijn voor deze cursus. Cursusleiders zijn beschikbaar. De onkosten zullen vanuit het projectfonds worden bekostigd.

Boeken kan via een klik op de logo.